// The Diary
Homepage Me Tutorials Affiliates

Tuan Tanah


Ameerah Tasleem binti Ahmad Rahimi
19 years old
Dream to be young always >.<
Be nice and don't mess up with me
Wanna be a responsible daughter and zaujah :)


Salam Perkenalan


Press once only
Exchange links are accepted :)
Do leave your link
No anons
Ads are prohibited
No harsh words


Credits

Template & Skin by : Husnaa
Credit also to : Wani | WHI | C4U | Una | Iqa | Lyene | Tieqa

Them

Ntah ape2..
Tuesday, 22 March 2011 | 22:07

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia (intro yg mnarik tp boring.. boo~)

Ok r, sbnrnye Ameerah xnk share psl k-pop pown cma mahu mluahkan rsa skit ati ari ni.. Ari ni 22/3/2011 adalah slh 1 ari yg tmalang wt Ameerah.. sbbnye ape yg Ameerah wt ari ni msti brakhir dgn kskitan.. Firstly,, td wktu pg,, Ameerah akn mngikuti kem (kem tu sume J-Kowt msuk,, so ape lg msuk je r wlaupon Ameerah bkn ske sgt) & bhjat utk cri cgu syed (cgu pling popular kt smkap).. mula2 cri kt blik guru.. malangnya cgu xde kt ctu (maybe trlalu popular smpai ssah utk dcri) & smbil2 tu ustz nasser (yg comel2 tu) pesan sruh hntar bku.. so, ape lg blk r klas.. mmnatkan + mltihkan = exhausted.. lps blk klas slama kurg drpd 1 min kluar blk sbb nk cri cgu popular tu.. tgh2 jln tu Ameerah tsadung kt batu mne tah yg mlang sgt.. nseb bek tpi tu dinding klau x msti dh cium lntai dh.. huh,, ksannya jari kaki bengkak (pdn mka,, spa sruh lggar btu tu)..
lps tu ptg td Ameerah ade gotong-royong mngejut.. so, ape lg,, klam kabut bgaikan langit nk timpa la.. hbes duit syiling kwn sume Ameerah kebas (psl Ameerah xske bwk duit syiling,, berat).. & then call la my beloved mama.. lps tu mama pown hntar la bju sukan kt Ameerah spt yg Ameerah minx.. Ameerah minx pkul 3 tp mama yg rjin tu hntar awl,, so tggal dkt pondok guard dlu.. kbtulan plak Ameerah bljr PI last skali (dgn ustzh mazenah,, ala ustzh yg sporting tu).. phm2 r klau ustzh tu.. klau dya bckp,, xingt dunia sgt.. smpai pkul 3.10 bru ustzh tu kluar.. Ameerah pown ape lg.. pcut 2x100m r sbb tkut mama sdah muncul.. rpenye tggal kt pondok guard (Ameerah tau r sbb Ameerah tgk ade 1 plastik nma Amirah (slap eja tp bleh tau r tu Ameerah coz 2 Sumaiyah).. pak guard tu plak tgh solat kt dlm tu,, so,, tpksa tggu dya solat smpai hbes.. hbes solat tu,, dya bdoa smpaikan 15 minit.. pstu tgesa2 giler utk slin bju..
lps tu nk slin bju tu,, Ameerah slin r dlm blik pslinan cm besa pstu tetiba ade minah ni tolak pntu.. Ameerah pown tolak la pntu tu blk scara lmbut sbb dya pon nmpk ade org.. pstu lps tu pintu kna tolak skali lg dgn kasar.. kena siku Ameerah (yg bekas luka kena pisau).. hah! ape lg,, mnjarit 1 alam la.. nseb bek la tgn xtlucut mse tu..
itu je wt mse ni.. apew2 pon Ameerah cite blk.. bye2~


|