// The Diary
Homepage Me Tutorials Affiliates

Tuan Tanah


Ameerah Tasleem binti Ahmad Rahimi
19 years old
Dream to be young always >.<
Be nice and don't mess up with me
Wanna be a responsible daughter and zaujah :)


Salam Perkenalan


Press once only
Exchange links are accepted :)
Do leave your link
No anons
Ads are prohibited
No harsh words


Credits

Template & Skin by : Husnaa
Credit also to : Wani | WHI | C4U | Una | Iqa | Lyene | Tieqa

Them

Luahan Hati..
Friday, 1 July 2011 | 17:14

Assalamualaikum..

Sesapa yg rsa xtahan dgr org mbebel bleh prgi dri cni.. ari ni aku msih bengang dgn sorg bdk yg xdktahui identiti tuh~ steruk2 aku pun xdk r smpai aku mlwn ckp senior cmtu skali.. klau nk sgt lwn,, meh la kta lwn kt blik disiplin.. mula2 dy kurg ajar dgn aku,, aku tgur dy wt bdoh.. last2 aku post kt wall dy psl dy kurg ajar.. ingat dy nk taubat,, rpanya dy siap bls blk.. wow.. bak kta boboiboy,, terbaik~! dh tu gduh dgn dy smggu dy ttp nmpk cm xmau minx maaf lgsung.. aku ni sorg yg mudah rsa bslh.. lps tu,, aku sndiri yg minx maaf kt dy.. aku antar msj mlalui hp.. kbtulan hp dy bru lps repair so,, hbis ilang contact.. dy pun xtau tu no aku.. last2 bdamai la.. then,, 1 ari,, dy antar msj nk no kak S.. sblum tu nk cite ckit.. mgkin bdk ni kkurgan ksih syg jd mgkin dy prlukan rmai kakak & mngganggap sume senior yg kwn dgn dy ialah kakak angkatnya.. huh~! tension.. kak S tu plak accidentally is my sister's best friend.. so,, aku pun bg je hp kt kakak aku biar dy yg bls (tmbh2 aku tgh mamai msa dpt msj dy tu).. lps tu,, kak aku xmau bg no kak S tu sbb dy kta bdk tu ska kcau kak S tmbh2 wktu tgh bljr & dy ska ktuk kwn2 dy klau msj dgn kak S.. last2,, dy kurg ajr dgn kakak aku plak.. huh~! gila bengang.. pstu kakak aku bls blk paku buah pekasam (apa ntah org tua kta tu).. lps tu snyap sorg2.. tp,, ntah knpa rsa aku plak yg bslh lalu aku yg minx maaf.. lps tu dy gduh dgn kwn dy (bdk tu knal aku),, pstu bdk tu rport kt aku.. bdk tu yg drag aku msuk dlm problem dy pstu dy slhkan aku sbb msuk cmpur.. ape ke bengang nya.. klau aku nk maafkan kau pun,, mgkin lmbt2 ckit.. sbb kau mmg xkan brubah.. aku xjamin tp tgk prangai aku naik muak tau!!



|