// The Diary
Homepage Me Tutorials Affiliates

Tuan Tanah


Ameerah Tasleem binti Ahmad Rahimi
19 years old
Dream to be young always >.<
Be nice and don't mess up with me
Wanna be a responsible daughter and zaujah :)


Salam Perkenalan


Press once only
Exchange links are accepted :)
Do leave your link
No anons
Ads are prohibited
No harsh words


Credits

Template & Skin by : Husnaa
Credit also to : Wani | WHI | C4U | Una | Iqa | Lyene | Tieqa

Them

Infinite New MV
Tuesday, 13 December 2011 | 00:16

Hai semua.. Korang dh dgr lagu White Confession (Lately)?? Ala, lgu bru Infinite tu.. -.-

Korang nk dgr?


Okey, apa pandangan korang semua? #senyap

Haha..! Biar ameerah la yg cerita.. apa pandangan ameerah?? erm, as inspirit mmg ameerah akan puji diorang.. 


L : cute & shy smile dia buat aku faint sebentar..


Hoya : cra dia rap & cra dia tgk camera & cra dia asdfghjkl wt mata aku xleh berhenti tgk dia..


Sunggyu : aku mmg lemah semangat klau tgk dia punya eye smile.. suara dia yg serak cket & seksi & bla bla bla wt aku xnk pengsan tgk dia.. argh!! *pengsan*


Sungyeol : entah kenapa aku suka tgk pipi dia yg chubby tu.. mungkin sbb dia paling lawak dlm infinite, aku minat dia.. and sbb aku shipping myungyeol ^_^


Woohyun : okey, suara dia yg semakin bagus membuatkan aku jatuh cinta jgak dgn dia.. haha..!


Sungjong : si diva!! dia nampak comel & manja dlm mv ni..


Dongwoo : ah! my oppa.. aku suka sgt bila tgk dy rap.. seriously nmpk smart giler.. kenyan boy?? haha..!

Korang tahu tak infinite pernah menang brapa kali? Erm, klau tak silap bru 2 kali.. satu di M! Countdown (Be Mine).. satu lagi di Inkigayo (Paradise).. hehe :D chukhahamnida..

Okey, ameerah nk tutup entri ni dgn 1 notis lg.. korang tengok tak KBS Birth of Family? Kalau tak, tengoklah.. ameerah tengok sbb ameerah sbgai inspirit yg setia,, sbb nk tgk dorm baru diorang & sbb ameerah shipping AFINITE..! (A Pink + Infinite).. jgn mrah ye? okey, annyeong..!



|