// The Diary
Homepage Me Tutorials Affiliates

Tuan Tanah


Ameerah Tasleem binti Ahmad Rahimi
19 years old
Dream to be young always >.<
Be nice and don't mess up with me
Wanna be a responsible daughter and zaujah :)


Salam Perkenalan


Press once only
Exchange links are accepted :)
Do leave your link
No anons
Ads are prohibited
No harsh words


Credits

Template & Skin by : Husnaa
Credit also to : Wani | WHI | C4U | Una | Iqa | Lyene | Tieqa

Them

Kepada Anti-Kpop, Berhentilah...
Saturday, 10 December 2011 | 21:59


Hye semua.. Pehal aku letak gmbr abang aku tuh? #perasan. Sebenarnya ameerah nk tegur cket perangai budak-budak kpoppers ni.. mmg ameerah tahu smua dh kecoh psl blog rabbit apa tuh dgn blog anti kpop.. perasaan ameerah? hurm, sejujurnya ameerah tak rasa terhina pun kalau diorang nk kutuk kpop.. sebab apa? sebab diorang tu kafir.. bkn bleh bangga sgt klau minat diorang..

Korang yg islam bergaduh psl orang kafir, rasa-2 malu x? Ameerah pun xbrpa ska tgk smua yg komen kt blog bdk rabbit tuh.. ada yg komen gna nma agama tp sbut prkataan fu**..! Seriously ameerah ckp berpecah belah rakyat Malaysia sbb bnda tuh..

Jd ameerah nk nasihatkan,,
- Sebenci mana pun anti tu kpd kpop, xleh ke x kacau hidup orang?
- Kalau korang x ska, x pyhlah minat.. x pyh nk bangkit-2 soal tu klau stakat gduh dgn kwn atau musuh dll..
- Bg yg terasa lps bca blog tu,, korang bwk bersabar eik.. wt dunnow je,, nnti diorang puas r.. diorang lg ska klau kita mrah-2 blk.. so, cool down ok? jga nama kpoppers #cewah

Kpd semua kpoppers yg m'bca,, ameerah nk promote something.. korang tahu apa itu fanfiction? snang nk bgtau, bnda tu mcm cerita atau novel atau bla3..

List FF yg ameerah slalu bca :
# Nana Johari's Fanfiction
Fanfics ☆彡
Just Fiction
~I'm Fanfic Writer...Korean Fanfiction Blog~
FictionfeatFact
My Dreamy FanFiction
Fanfiction Paradise
Fanfiction Yaw
FanaticFanFiction

Tapi dlm byk-2 ni, ameerah paling minat FF kak nana (crush vs stepbrother) & FF kak jojo (fake love or true love).. Thanks to my best friend, Anis sbb dh perkenalkan dunia FF ni.. Tak sangka Ameerah dh addicted utk bca..


Last sekali,, jom layan lagu Infinite yg bru..! White Confession (Lately)...!


|