// The Diary
Homepage Me Tutorials Affiliates

Tuan Tanah


Ameerah Tasleem binti Ahmad Rahimi
19 years old
Dream to be young always >.<
Be nice and don't mess up with me
Wanna be a responsible daughter and zaujah :)


Salam Perkenalan


Press once only
Exchange links are accepted :)
Do leave your link
No anons
Ads are prohibited
No harsh words


Credits

Template & Skin by : Husnaa
Credit also to : Wani | WHI | C4U | Una | Iqa | Lyene | Tieqa

Them

Like?
Tuesday, 20 December 2011 | 21:31

Assalamualaikum.. korang tahu apa itu facebook? siapa tak tahu atau tak ada selalunya akan digelar kuno.. tp bg ameerah tak.. lg bgus tak ada smua tu.. sbb? pembaziran masa & elektrik je.. hehe!

ari ni masa ameerah tgh online di facebook, tiba-tiba ada sorg users ni,,


bdk ni bdk indon.. like status? dia mintak ameerah like status dia? erm, kalau ye pon nk bajet HOT x payah lah nk suruh org like status segala..

hurm, inilah manusia zman skrg kan.. nk popular sgt2!! bak kata kakak ameerah, youtube ada artis, blogger ada artis tp facebook? mungkin ni lah org-2 yg nk jd artis facebook..

ameerah kalau post status pun fkir byk kli jgak.. sbb tu ameerah xbyk status.. klau org yg slalu update tu, kebanyakan org panggil HOTSTUFF! ameerah xnak lah digelar cmtu.. lebih baik popular di kalangan cikgu-2 ke.. ada jgak bgusnya.. haha..!

kesimpulan : semua umat Islam, jagalah diri anda sebaik-baiknya terutama sekali muslimah..

Dunia ini adalah perhiasan dan sebaik-baik perhiasan adalah wanita solehah
(Hadis Riwayat Muslim)


|