// The Diary
Homepage Me Tutorials Affiliates

Tuan Tanah


Ameerah Tasleem binti Ahmad Rahimi
19 years old
Dream to be young always >.<
Be nice and don't mess up with me
Wanna be a responsible daughter and zaujah :)


Salam Perkenalan


Press once only
Exchange links are accepted :)
Do leave your link
No anons
Ads are prohibited
No harsh words


Credits

Template & Skin by : Husnaa
Credit also to : Wani | WHI | C4U | Una | Iqa | Lyene | Tieqa

Them

Hot Stuff
Sunday, 22 April 2012 | 15:05


first of all, sorry kalau entry ameerah ni ada sakitkan hati sesiapa.. tp ameerah tetap nk buat jugak.. x salah kan nk tegur orang? dan ameerah memang mengaku i'm imperfect too.. tp lagi bagus imperfect & sedar berbanding x sedar.. means, ameerah bkn yg jenis nk popular & brlagak perfect sgt di mata org.. itu dunia je semua ok?

selalu kalau sebut pasal bdk skolah agama, semua bagi tanggapan org yg baik je kan? tp pernah x korang dgr yg negatif tentang skolah agama? sebilangan je bkn smua.. ameerah sedih bila tgk di facebook, org yg berlagak hot dgn pose manja itu seorang muslimah dari sekolah agama & lagi terkejut kalau dtg drpd sekolah ameerah sendiri! seriously i'm ashamed of them.. tp nk buat cmna, dh korang ckp kubur lain-lain kan? eh, kubur lain-lain tu ameerah x kisah tp x salah kalau ameerah tolong kt dunia sbb dlm kubur nnti x ada spa nk tlg kan?

next, x payah la nk berlagak kalau status awak tu 100+ org like.. ameerah tahu, status ameerah pun 3-5 org je like.. tp ameerah gembira sbb ameerah bleh bagi pengajaran dkt org.. berbanding status yg kutuk mengutuk tp dpt 100+ likers kan? kalau dh hot tu, semua org sokong walaupun buat salah kan? manusia zaman sekarang..

seterusnya, ameerah x berapa suka dgn org yg suka fitnah.. fitnah tu ialah cerita benda yg x betul di belakang seseorang tu.. dhlah dia cuba utk mengaku dia x salah, dia block ameerah & sebar cerita spt difitnah.. Masya-Allah, x ingat akhirat ke dik? dah cukup ke rukun iman awak tu? sama-sama la kita cukupkan sbb ameerah pun x sempurna.. hope entry ameerah ni awak tak putar belit & fitnah blk ok? ameerah dah pun maafkan awak kalau awak nak tahu.. kesian awak esok-esok bila jumpa dgn Allah kan?


|