// The Diary
Homepage Me Tutorials Affiliates

Tuan Tanah


Ameerah Tasleem binti Ahmad Rahimi
19 years old
Dream to be young always >.<
Be nice and don't mess up with me
Wanna be a responsible daughter and zaujah :)


Salam Perkenalan


Press once only
Exchange links are accepted :)
Do leave your link
No anons
Ads are prohibited
No harsh words


Credits

Template & Skin by : Husnaa
Credit also to : Wani | WHI | C4U | Una | Iqa | Lyene | Tieqa

Them

Melangkah ke Alam Remaja
Tuesday, 4 December 2012 | 00:22


kelmarin ameerah ada usha satu vlogger ni. dia buat banyak la jugak video untuk sampaikan mesej dekat viewers. maybe niat dia baik tapi ameerah kurang berkenan dengan cara dia sampaikan mesej tu. well, dah elok pun sampaikan mesej but try use polite words. and ameerah ni bukan sesiapa untuk judge awak tu siapa but ameerah actually tak berapa suka jugak someone yang tak menutup aurat tapi cuba tegur orang. yelah, i know your good intention. tapi untuk bagi mesej yang disampaikan tu berkesan dekat viewers, apa kata saudari ubah sekali apa yang kurang dekat saudari. maybe ada orang yang akan jawab balik 'pehal kau tak tegur dia sendiri?'. so, here's the answer. ameerah tertengok je kakak ameerah bukak haritu. then, bila teringat balik, nak cari la vlogger tu tapi tak jumpa.

tapi tajuk hari ni bukan pasal budak tu la. pasal alam remaja. haha! ameerah pun tak tahu level remaja tu start umur berapa actually. cuma bagi ameerah, tahun depan dah nak masuk upper form jadi kena tampilkan watak yang lebih matang untuk jadi contoh yang baik kat junior-2. sekarang pun dah masuk bulan disember. maybe hujung bulan ni result pmr yang ditunggu akan terbongkar jugak. wuuuuu! i'm totally scared. target tu mungkin boleh kot 9A tapi kalau Allah dah tentukan sesuatu yang lebih baik daripada ameerah, redha jelah :)

alang-2 nak masuk upper form ni, ameerah pun dah siap sedia dengan payung. pwahaha. means ameerah cuba bersedia untuk subjek-2 yang ameerah takut. tapi nota sejarah baru sikit je buat. addmath pun tak terror sangat. cukup la nak bersiap sedia sikit-2. tahun depan kena belajar jugak #alasanorangmalas

okey, that's all for today. bye-2


|