// The Diary
Homepage Me Tutorials Affiliates

Tuan Tanah


Ameerah Tasleem binti Ahmad Rahimi
19 years old
Dream to be young always >.<
Be nice and don't mess up with me
Wanna be a responsible daughter and zaujah :)


Salam Perkenalan


Press once only
Exchange links are accepted :)
Do leave your link
No anons
Ads are prohibited
No harsh words


Credits

Template & Skin by : Husnaa
Credit also to : Wani | WHI | C4U | Una | Iqa | Lyene | Tieqa

Them

Another Week
Friday, 30 March 2012 | 16:06

*vacuum habuk* uhuk2.. okey, dh bersawang pun blog ni.. so, kali ni ameerah rasa cm nak update cket.. actually busy punya psl coz ameerah dh jadi PMR candidate tahun ni..

firstly, minggu ni sangat letih.. kelas tiap-tiap hari & hari xdk kelas, ada permainan pulak.. busy mengalahkan perdana menteri la katakan.. tapi ameerah rasa berbaloi kena penat lelah seminggu ni.. sbb kelmarin ameerah dh rehat sepanjang hari & tenangkan minda..


ok, memang pemandangan x berapa cantik.. cuma nk cari angle yg sesuai je..


no komen psl gambar ni tapi bagi ameerah cantik.. tuan yg capture, sila kembangkan hidung anda :P

gambar-gambar tu ameerah ambik sbb nk test bakat ameerah dlm capturing.. haha! just nk test okey.. bknnya berbakat pun.. ameerah ni jenis yg suka kpd nice sceneries.. so, sbb tu ameerah teringin nk jd photographer.. semua tu boleh belajar kan? :D

kat sini ada sorang budak yg nk popular.. so, nak selit jugak gambar dia.. hehe, jgn marah. nnti kena jual :P

ameerah memang kena berterima kasih banyak-banyak kt dia coz sudi ajak ameerah menyemakkan rumah dia.. haha! kalau x, bila lagi nk tengok bersepah.. and, gambar-gambar yg ameerah capture smua guna camera dia.. ameerah bajet dh nk bawak camera hari tu, tapi tertinggal last minute..

gmbr minah mana sesat ni? okey, tu ameerah.. sengaja ambil gambar x nampak muka.. sbb ameerah bkn elok utk dipandang pun.. haha! credit to mrs syahirah sbb dh curi-curi ambik gambar ni.. masa tu ameerah x sempat nk posing.. so, utk elakkan gmbar hodoh, ameerah tutup muka terus.. baik tak? :D

so, apa tujuannya ameerah pergi masuk kampung ni? firstly sebab ameerah suka suasana kampung.. sangat-sangat menenangkan, betul tak? yg kata tak tu, sebenarnya 'townsick'.. haha! bg ameerah, suasana kampung je yg boleh tenangkan hati ameerah.. kalau ameerah ada masalah, memang ameerah akan cari tempat yg banyak pokok.. duduk dengan dinding xdk feeling.. >.<

secondly, sbb kwn ameerah janji nak bagi buah mempelam.. ameerah suka sangat buah mempelam, harumanis, mangga dan spesies-spesies yg lain.. sedap kan? jus dia lagi sedap!! pergh!!

thirdly, ameerah nk tidur rumah kwn ameerah.. haha! best kan tidur rumah kwn? confirm pagi baru tidur.. berbual punya pasal.. sbb kat sekolah mmg x cukup! hehe..

keempat, sbb ameerah suka bermain dgn camera & view yg cntik.. lol, sulit kan? okey, tu cara ameerah utk tenangkan hati.. maybe lain org lain cara kan?

erm, that's all.. kerja kursus menanti.. ppyong :D


|